26. januar 2024

AGFs vej til semifinalen

AGF lukkede ikke mål ind i de tre første kampe i Oddset Pokalen i denne sæson, og totalt står aarhusianerne med solide 8-2 i målscore efter fire kampe.

 

Nykøbing FC har de senere år udviklet sig til at være overraskelsernes hold i Oddset Pokalen, hvor man blandt andre har slået F.C. København ud i suveræn stil.

 

Samme skæbne led AGF imidlertid ikke, da de indledte årets færd i Oddset Pokalen med en tur til Nykøbing Faster. Det var ikke uden problemer for aarhusianerne, men Felix Beijmos mål efter en times spil var nok til at spille AGF i fjerde runde af turneringen.

 

Her ventede Ishøj, et opgør der blev flyttet til Aarhus, hvor AGF efter en målløs første halvleg satte tingene på plads efter pausen. Felix Beijmo var nok en gang på pletten, da han åbnede scoringen lige efter pausen, og siden fulgte unge Mathias Sauer med to mål og Mikkel Andersson med et mål op og sikrede en solid 4-0-sejr.

 

I kvartfinalerne ventede så et møde med Brøndby, som AGF hentede seneste pokaltitel mod tilbage i 1996. AGF spillede hjemme først, og her viste Uwe Röslers mandskab høj klasse, da de hentede en 2-0-sejr.

 

I returopgøret formåede Brøndby dog at udligne den føring, da de ved pausen var foran med 2-0, men AGF-anfører Patrick Mortensen sikrede semifinalepladsen med et mål kort efter pausen i det opgør.

 

Tre sejre og et nederlag er altså status for AGF inden semifinalerne, og målscoren lyder på 8-2. Felix Beijmo og Mathias Sauer deler topscorerværdigheden med to scoringer hver.