26. marts 2024

Oddset Pokalen fortsætter på Viaplay frem til 2030

Oddset Pokalen fortsætter på Viaplay frem til 2030 

Danmarks traditionsrige pokalturnering Oddset Pokalen fortsætter på Viaplay efter sommeren 2024. Parløbet fortsætter foreløbig frem til sommeren 2030.

Der er en grund til, at Oddset Pokalen følges op af ”Drømmen Lever”. Den danske pokalturnering er stedet, hvor de små klubber har muligheden for at få besøg af de helt store – og sommetider ovenikøbet også slå dem. Viaplay har været med til at formidle rigtig mange klassiske pokalkampe gennem tiden – og det fortsætter de med – foreløbig frem til sommeren 2030.

 ”Vi er rigtig glade for at fortsætte parløbet med Viaplay Group de kommende seks år. Viaplay har været dansk professionel klubfodbolds stærkeste partner gennem tiderne – og har også en stor andel i den enorme udvikling, som Pokalturneringen har været igennem de seneste år. Vi glæder os til at fortsætte den udvikling sammen med Viaplay ”, lyder det fra direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen.

Der er også stor tilfredshed med den nye aftale hos Viaplay Group, der tilbage i 2023 også sikrede sig rettighederne til halvdelen af alle kampene i 3F Superliga samt alle kampe i den næstbedste fodboldrække NordicBet Liga for de næste seks år.  

”Med de eksklusive rettigheder til Oddset Pokalen har vi nu en komplet dansk fodboldpakke med halvdelen af 3F Superligakampene, alle kampe fra Nordicbet Liga og alle kampe fra Oddset Pokalen. Det gør os til det absolutte hjemsted for dansk fodbold, og vi glæder os til at udvikle dækningen yderligere i samarbejde med Divisionsforeningen og klubberne i de kommende år,” siger Viaplay Group Danmarks CEO, Lars Bo Jeppesen.