9. februar 2024

Revanche fra 2018

25. april 2018 var FC Fredericia senest at finde i en semifinale i Oddset Pokalen. Dengang skulle det hele afgøres over bare et enkelt opgør, og præcis som i dette års turnering, var det Silkeborg IF der var modstanderen.

Kampen i 2018 var tæt, og kunne reelt være gået til hvad side, det skulle være, men Silkeborg trak det længste strå, da Oliver Fredsted kort efter pausen sendte bolden i eget net. En 1-0-sejr til Silkeborg, der sidenhen tabte finalen til Brøndby IF.

- Jeg husker ikke ret meget andet, end at Christian Sørensen skubber mig, jeg får bolden i hovedet, og så jubler Silkeborg. Hvad der lige præcis foregik, havde jeg ikke forstået, har Fredsted siden fortalt til Fredericia Dagblad.

- Finalen havde været den største kamp i klubbens historie - og måske også i min. Så det havde selvfølgelig været fedt at komme videre.

Nu er der så mulighed for revanche, men der er ikke mange i truppen, der husker 2018-opgøret på egen krop. Ingen af de nuværende spillere i FC Fredericias trup var således med dengang, og træneren er også ny - i 2018 hed han Jesper Sørensen.

I Silkeborgs trup er situationen den samme, ingen var med i 2018 - og Silkeborgs træner i 2018 hed Peter Sørensen.